Over Bibabubbel

Bibabubbel is een gezellige babyspa met net dat beetje meer.
Hoe heerlijk is het als jouw baby kan ontspannen en genieten in een Baby spa. In ons ruime en warm spabad voelt het voor jouw baby helemaal vertrouwd. Jouw baby waant zich namelijk weer even in de buik van de moeder. Elke baby is uniek en heeft zijn eigen behoeftes en daar is zeker aandacht voor bij Bibabubbel. Daarbij bieden wij ook babymassage onder begeleiding aan, wij begeleiden jou als ouder en zo wordt de verbinding tussen jou en je baby versterkt. Daarnaast is het ook erg mooi en leuk om te zien hoe jouw baby in de baarmoeder zich heeft bewogen dit is mogelijk door het glas dat in onze baden zit.

baby voeten

Positieve effecten op jou als ouder

Meer verbinding
Meer quality time
Ontwikkeling van de intuïtie
Meer zelfvertrouwen
Begrijpen van de lichaamstaal
Meer ontspanning

Positieve effecten op jouw baby

Minder darmkrampjes
Slaapritme
Ontspanning
Minder reflux
Verbinding
Stimuleert spierkracht 

Vanuit persoonlijke ervaring weet ik dat jonge ouders soms onzeker zijn en behoefte hebben aan een klankbord, advies en stuk ontspanning op een vertrouwde laagdrempelige plek. Ook daar is oog voor bij Bibabubbel en maken wij tijd voor. Elke baby is uniek ook op het gebied van prikkelverwerking en ontspanning. Dit is waar Bibabubbel aandacht voor heeft. Kortom met Bibabubbel willen wij net dat stukje extra bieden, voor ouders en baby.

Daarnaast verzorgd Bibabubbel workshops voor ouders. En kun je bij Bibabubbel terecht voor mooie cadeaupakketten en cadeaubonnen voor b.v. zakelijke relaties, babyshower, kraamcadeaus.

Wie is Jeanet

Mijn naam is Jeanet en ik ben woonachtig in Oud Beijerland. Moeder van 2 kinderen en trotse oma van 2 prachtige kleinkinderen.

Mijn kleindochter is op een bijzondere manier ter wereld gekomen en zij is de drijfveer geweest om mij te verdiepen in ontspanning en prikkelverwerking bij baby’s. Zij ontspant zich enorm in water, en zo kwam ik terecht bij Baby spa, floaten en babymassagetechnieken. En wist ik dit wil ik in de Hoeksche Waard gaan doen! Het omgaan met mensen en kinderen in het dagelijks leven is mijn passie. Ik heb 12 jaar een kinderdagverblijf gehad, vele jaren in de zorg en welzijn gewerkt en daar veel ervaring opgedaan met ouders en baby’s.

Soms viel mij op, dat jonge ouders soms onzeker zijn en behoefte hebben aan een klankbord, advies en stuk ontspanning binnen een vertrouwde en laagdrempelige omgeving. Kortom met Bibabubbel wil ik net dat stukje extra bieden, voor u als ouder/verzorger en het kindbaby.

Wij gaan er alles aan doen om jullie onvergetelijke en heerlijke ontspannen momenten te bezorgen in Bibabubbel. Wij bieden deskundige begeleiding tijdens de floatsessies waarbij baby en ouder(s) maar ook opa en oma met hun kleinkind of oppas heerlijk kunnen ontspannen. Het zal tijdens deze sessies aan niets ontbreken.De koffie en thee staat altijd klaar!

“Bibabubbel bezoeken is een beleving zodra je de deur inkomt begint de ontspanning” recensie van een ouder.Bibabubbel

Wilhelminaplein 8
Oud-Beijerland

info@bibabubbel.nl
06 470 64 161
Bereikbaar tijdens openingstijden.

Openingstijden

De winkel is geopend op dinsdag t/m zaterdag 10.00 uur- 17.00 uur. De babyspa op afspraak geopend.

Privacyverklaring - Algemene Voorwaarden | Gemaakt met  door Schot marketing & communicatie

Bibabubbel, Babyspa Hoeksche Waard
Wilhelminaplein 8
Oud-Beijerland

Geniet samen van een ontspannen sfeer in de spa geheel ingericht volgens RIVM regels.